aanbieding-eerste-retreate | Sarah De Groof

Wil jij jouw toekomst leven in vrijheid, vreugde en overvloed?

EEN RETREAT naar meer richting, energie en plezier in jouw onderneming en leven!

Een toekomst naar het zijn in je beste EN volledige kracht. Met gelijkgestemde in een warme community.

Voel jij dat je klaar bent om vanaf nu meer verbinding te leggen met jezelf, je werk/onderneming?

Klaar voor een volledig verzorgd en welverdiend luxueus weekend aan de belgische kust waarin jij je om niks, maar ook écht niks, zorgen hoeft te maken?

Creëren & manifesteren

Expertise en coaching

 

Praktische tools en oefeningen

Keuzes leren maken vanuit je gevoel

Gegarandeerd hulp voor jouw persoonlijke situatie

Rust, plezier & gezelligheid 

LOOPT HET NU ZO?

Ook al ben je nog zo’n sterk persoon en sta je midden in het leven.. Soms wil je even de rust opzoeken, tot jezelf en de essentie van het leven komen. Je hebt nood aan good vibes, extra boost van energie en zelfvertrouwen. Je wil orde in de chaos scheppen en hebt nood aan een klankbord met andere gelijkgestemde en begeleiding.

Wanneer heb jij nu eens echt de rust en de tijd voor te werken AAN je bedrijf en jezelf?

WANNEER IS HET NU EENS TIJD VOOR JOU?

Sterker nog… Waar begin je?

Hoe zou het zijn als je...

Tijdens deze retreat krijgen tools om rust en ruimte in je hoofd, lichaam en leven te creëren. 

Je gaat je geïnspireerd, gemotiveerd en weer opgeladen voelen.  

Retreat

Wat houdt deze eerste retreat in?

In een selecte groep gelijkgestemde ondernemers (max 12) gaan we gedurende 3 dagen werken aan jouw business, mind & soul.

We gaan loskomen van beperkt denken.

We gaan duidelijkheid en plannen voor de toekomst uittekenen,

Terug gaan naar je diepe zelvere maar ook strategisch reflecteren.

We gaan vooral jouw diepgewortele ondernemersdromen zoeken en najagen.

En dat allemaal in een ontspannende, vertrouwde en veilige omgeving, waarin jij je om niks, zorgen hoeft te maken.

Magdalena en Sarah geven beide doorheen de dag coachingsworkshops waarbij jij je eigen krachten op een speelse en ontspannen manier beter leert kennen.

Na deze retreat kom je weer opgeladen thuis, vol nieuwe inzichten, innerlijke rust, inspiratie, diepe connectie met jezelf, en de energie en zin om je manifestaties verder te leven.

Warme community

Juiste focus

Strategiën, tools en toekomst planning

Groei & drive

Voor wie?

Ambitieuze en creatieve zielen!

Ben jij klaar om een weekend voor en aan jezelf  te besteden?

Vul dan onderstaande formulier in.

We selecteren een groep die  klaar is om zichzelf volledig te exposeren, manifesteren en wil beleven.

We gaan gedurende dit weekend met alle vragen aan de slag. Magdalena en Sarah staan de volle 100% klaar voor de beste ondersteuning en persoonlijke begeleiding.

Vul het formulier in zodat wij je bij de best aanpassend groep kunnen plaatsen.

Retreat

Jouw investering?

Dompel je gedurende het hele weeekend in boordevol waarde en kennis. Je geniet van een all-in verblijf in een top luxueus hotel met alle maaltijden tijdens de retreat  inbegrepen. En dat is niet alles, daarboven geniet jij van:

  • meer dan 30u coaching
  • workshops, ter waarde van €1000
  • Drie zoom momenten na de retreat, ter waarde van €600
  • je verblijf in een Hoel, inclusief food, drinks én activiteiten ter waarde van €4790

Dit totale pakket is dus meer dan €25.000 waard en jij kan mee voor een fractie van de prijs.

Warme community

Juiste focus

Strategiën, tools en toekomst planning

Groei & drive

Nu EXTRA korting op ons eerste weekend

Praktische info

Jouw investering voor de allereerste retreat is €2299,- 

eenmalig €1799,- (EXCL. BTW)

Succesverhalen

Jeroen De Smedt
Jeroen De SmedtGeneral Manager Profit Europe NV
Lees verder
Sarah weet echt over wat ze praat en heeft mij erg goed geholpen. Doorheen dit traject heeft Sarah mij begeleid om meer structuur in mijn werk te krijgen, duidelijke doelen te stellen, een goede planning op te maken (wat essentieel is) en te focussen op zaken die echt het verschil maken. Ondanks de ervaring die ik al had, heeft Sarah me geholpen om mijn doelen meer duidelijk te omlijnen en een duidelijk georganiseerde weekplanning op te stellen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer alles door elkaar doe, grotere gemoedsrust heb en efficiënter werk. Kortom, Sarah is één brok positiviteit en écht weet over wat ze praat. Ze brengt het bovendien op een inspirerende manier waardoor je onmiddellijk aan de slag gaat met haar tips. Een echte aanrader!
Rosalie van Gils
Rosalie van Gilsbreinfijn
Lees verder
Zo fijn om met Sarah gewerkt te hebben. In korte tijd is mijn bedrijf mega gegroeid en had het overzicht niet meer. In een VIP sessie een strategie uitgezet waardoor ik weer houvast voelde en gefocust aan het werk kon. Gelijk ingestapt in haar programma en heb me 2 maanden laten coachen door haar. Rust in mijn hoofd, duidelijk welke stappen ik te zetten heb en elke week een helder plan doordat we daar samen op elke maandag structuur in brachten. Aan iedereen aan te raden, door focus en structuur groeit je bedrijf veel vloeiender heb ik gemerkt.
Luc De Haes
Luc De Haesvastgoed makelaar
Lees verder
Ik wou je bedanken voor de inzichten die je mij hebt gegeven gedurende dit coachingtraject. Telkens ik nu planningen maak en belangerijke acties onderneem zit de wijze van structuur en aanpak in mijn gedachten die jij mij bijgebracht hebt. Het traject is voor mij belangrijk geweest om ‘de business’ bij te sturen en de focus te leggen op de groei van het bedrijf. Super!
Fien D.
Fien D.Kindertherapeut
Lees verder
Ik liep constant achter de deadlines aan, sprong van de ene chaos in de andere, … En wou dit niet meer. Uiteindelijk beginnen zoeken naar een geschikte coach om dit aan te pakken. Je enthousiasme, je spontaniteit werkt aanstekelijk! Ik wou zoo graag dat ik jouw ijzersterke focus kon overnemen 🙂 Je hebt mijn werking op heel veel aspecten verbeterd en stiekem mis ik onze ‘vaste momentjes’ wel. Je lanceerde me telkens op maandag terug de nieuwe werkweek in. En liet me ook stilstaan bij ‘hoe was mijn werkweek’. Bedankt voor jouw boost en ik merk dat ik terug weer ’steviger’ sta. Het is en blijft een valkuil om in onze maatschappij niet op de passagierszetel te zitten. Maar ik zal zeker nog beroep doen op jouw van zodra ik terug opmerk dat ik niet meer achter MIJN ’stuur’ zit. Vele groetjes, Fien
Frederic Lifecoach
Lees verder
Het traject heeft mij meer focus opgeleverd en ook een einde gemaakt aan de twijfels die maar voortduurden. Ik heb eindelijk orde in chaos gevonden en dit door een duidelijke structuur en planning. Ik heb voor het eerst ook telkens al mijn targets mooi achter elkaar kunnen af tikken door jou steun, strategie en motivatie! Zeker en vast een aanrader als je even een boost nodig hebt.

Wat levert deze retreate jouw op?

“The journey is never ending. There's always gonna be growth, improvement, adversity; you just gotta take it all in and do what's right, continue to grow, continue to live in the moment.”

Antoine de Saint 

Wij zijn Magdalena en Sarah (coach) en ….

Nog even de voordelen op een rij

Verandering voor de lange termijn

De inhoud en technieken van het programma zijn gebaseerd op een combinatie van kennis en tools van bewezen effectieve methoden en lange praktijkervaring in dit specialisme.

Mega korting

De investering voor dit programma is nu nog €777,- (i.p.v. €999,-) en is te betalen via Ideal, Bancontact of creditcard.

....

...

Het is bedoeld voor jou als jij:

Wil jij:

Veel gestelde vragen

Na eenmalige betaling krijg je direct mails. Eentje met de factuur, en de andere een bevestigingsmail met inloggegevens. Je kunt de cursus volgen via een online leeromgeving.
Je kunt direct starten met de eerste module. Wekelijks zal een nieuwe module open gaan. Je kan op je eigen tempo zonder jezelf te overweldigen met nieuwe informatie, stap voor stap de nieuwe vaardigheden oefenen en te integreren in je dagelijks leven. Met 15 minuten per week kom je al een heel eind. In die tijd kun je namelijk de video’s bekijken die we voor je klaar hebben staan voor die week. 

Het is speciaal voor creatieve, ambitieuze ondernemers en werknemers die al stappen gezet hebben maar die nu nog efficiënter en met meer focus te werk willen gaan. Heb je nu steeds het gevoel HARD te moeten werken. Wil je juist slimmer werken en niet meer constant in je achterhoofd bezig zijn met alles wat nog moet gebeuren voor je bedrijf. Dan is dit iets voor jou.

Het programma is online te volgen. Op je eigen tempo. Gedurende 8 weken lang ontvang je elke week een nieuwe module. Er staan natuurlijk een aantal oefeningen in die tijd kosten. Maar, je wilt iets veranderen in je leven. En dat kost nu eenmaal tijd.

Je krijgt 1 jaar lang toegang tot het programma. Dat is ruim voldoende om alles 1, of zelfs 2 of 3x te volgen. Ook krijg je een werkboek en leesboek, die je altijd als naslagwerk kunt blijven gebruiken om het geleerde weer op te frissen. 

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via het contactformulier en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug om op jouw vragen te beantwoorden. Ik denk bovendien graag even met je mee of dit programma al dan niet bij je past.  Ik werk met mensen die mijn hulp echt kunnen gebruiken zo is het telkens een win-win situatie. Ik heb er helemaal niets aan om je in het programma te hebben als het niet volledig aansluit bij jouw zorgvraag en behoeftes. Je bent nog steeds op deze pagina, dat is natuurlijk ook niet voor niks. Dus voel je niet bezwaard en stuur me gerust een mailtje. 

Twijfel je? Houdt er iets je tegen om actie te nemen?

Neem gerust contact met me op als er iets is waarmee je denkt dat ik je kan helpen.