Content marketing | Sarah De Groof

Voor als je het ondernemerschap en creativiteit wil samenbrengen.

Ben je op zoek naar een krachtige manier om jouw onderneming de wereld in te sturen?

Of je nu een frisse start maakt of jouw bestaande strategie wilt verbeteren, wij bieden deskundig advies om jouw contentmarketing naar nieuwe hoogten te tillen.
Benieuwd hoe wij dat doen? 
Lees dan zeker verder 

Volledig gepersonaliseerd op jouw bedrijf en situatie.

Wat houdt dit juist in?

Samen zetten we de koers, identificeren we jouw doelen, doelgroep en unieke waardepropositie om een strategie te creëren die jouw verhaal op de meest effectieve manier vertelt.

Geen theoretische benadering, maar concrete actie. 

We luisteren naar jouw verhaal en passen onze strategieën aan om perfect bij jouw behoeften te passen.

Sarah begeleidt je stap voor stap door het proces van het ontwikkelen van een social media strategie met een focus op marketing en sales.

We zetten de ontwikkelde strategie om in de praktijk, waarbij we waardevolle en relevante content creëren en verspreiden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw reis naar succes kunnen vormgeven.
 

resultaat gericht

Strategieontwikkeling

Plan van aanpak

Focus

implementatie

Meer resultaat

Hoe zou het zijn als je...

Succesverhalen

Wie kan het beter vertellen dan onze klant? 

The difference between a successful person and others is not a lack of strength, not a lack of knowledge, but rather a lack of will.

Vince Lombardi

Britt Gysbrechts
Britt Gysbrechts
Lees verder
Vandaag super inspirerende VIP dag gehad. Sarah is echt top in haar vak! Leuke babbel, interessante inzichten en TOP locatie. Echt de moeite om vanuit een andere hoek naar je onderneming te kijken! Super gemotiveerd om er in te vliegen! Bedankt Sarah!
Jessica Wilton
Jessica WiltonMunch Superfood & guiltfree meals
Lees verder
Hey Sarah, Ik wil je nog eens bedanken voor onze VIP dag. Dit was exact wat ik nodig had en naar op zoek was. Als kers verse mama zocht ik een goede balans tussen werk en vrije tijd. Meer structuur, meer omzet en meer tijd om te kunnen spenderen met mijn zoontje/gezinnetje. Ik was mijn motivatie ook wat verloren maar jij hebt mij daar SUPER goed bij geholpen waarvoor ik je heel dankbaar ben. Jij hebt mij super gemotiveerd gekregen en dit loont! Mijn agenda is vol maar deze keer met juiste dingen. Ik boek snel nog eens een sessie bij jou! Vele groetjes, Jessica Wilton
Ellen
EllenLifecoach
Lees verder
De 2 VIP dagen met Sarah hebben mij goed op de rails gezet naar mijn eigen succesverhaal! Je komt buiten met concrete doelen en krijgt helder in welke stappen je die kan behalen. Het enige wat je dan nog moet doen is vol energie knallen en actie ondernemen!
Yousra Arraoui
Yousra ArraouiEigenaar Online Kledingshop
Lees verder
Ik vond de VIP dag super goed. Ik weet nu concreet wat ik wil en hoe ik er ga geraken. Je hebt me geholpen mijn doelen duidelijk te formuleren en ook haalbaar te maken door ze in kleinere stapjes in te delen. Je vragen zijn super gericht. Je bent enorm motiverend en positief ingesteld. Ik heb echt letterlijk een boost gekregen om verder aan de slag te gaan! Ik kijk uit naar onze opvolgende coaching call.

Ik ben Sarah (coach) en  ik begeleid je stap voor stap door het proces van het ontwikkelen van een social media strategie met focus op marketing en sales.

 

We hebben allemaal maar 24uur op één dag. De kunst ligt hem in hoe je jouw kostbare tijd slim en maximaal weet te benutten en indelen.