Focus Forward Online Programma | Sarah De Groof

Zeg vaarwel tegen Chaos, onrust & doelen die niet behaald worden.

Ben je het beu om je continu overweldigd te voelen?

Laat je business groeien met dit programma.

“Druk zijn” is jouw middle name geworden.

Dat was niet de intentie toen jij je onderneming oprichtte. Jij wilde een leven op jouw voorwaarden!

Nu ben je alleen altijd met tachtig dingen tegelijk bezig, je slaapt slecht, je denkt veel na en je voelt je gestrest en opgejaagd.

Je vraagt je regelmatig af of je het wel kan en of je goed genoeg bent om het als ondernemer waar te maken.  

Je bent bezig met alle ballen omhoog te houden, terwijl je verlangt een bedrijf te runnen waarbij je precies weet wat je aan het doen bent.

Dit is wat het Focus Forward programma inhoud

Groei gegarandeerd

Expertise en ervaring

Stap voor stap hulp voor jouw situatie

Praktische tools en oefeningen

Video’s, leesboeken, werkboeken, opdrachten en filmpjes

IS DIT 'THE STORY OF YOUR LIFE'?

 • Je hoofd en agenda ontploft van alle to-do’s en ondanks dat je de hele dag hard aan het werk bent wordt lijst alsmaar groter.
 • Je agenda en klanten hebben grip op jouw in plaats van andersom.

 • Prive en zakelijk, het loopt gigantisch door elkaar heen, gevolgd door grote frustratie van je partner.
 • Je houdt je niet aan je planning (als je ‘m al maakt).

 • Je hebt te weinig tijd om te werken aan jouw lange termijn doelen, omdat je alleen maar brandjes aan het blussen bent.

 • Je telefoon staat niet stil, je mailbox stroomt elk uur voller en voller, de notificaties vliegen je om de oren.

 • Er gebeuren continu onverwachte situaties waardoor je steeds onrustiger wordt en je het overzicht kwijt raakt.
   
 • Je hebt veel goede ideeën maar je komt er niet toe omdat je te druk bent.

 • Je betrapt jezelf erop dat je vaak afgeleid en met 2 a 3 dingen tegelijk bezig bent. 

Hoe zou het zijn als je...

Je weet dat als je focus zou hebben dat het op alle vlakken in je leven beter gaat. 

Als ouder, als partner en als succesvolle ondernemer.

Maar waar begin je?

De oplossing - FOCUS FORWARD programma

Wat houdt het programma in?

Het is een online progamma waarin ik je 2 maanden lang stap voor stap meeneem zodat je weer grip krijgt op je gedachten, planning en leven.  

We gaan de chaos die er nu heerst aanpakken waardoor je op een ontspannen en een strategische manier  je business & jezelf laat groeien: meer werkgeluk, meer klanten, meer omzet!

Ik leer je hoe je op een productieve manier dagelijks aan de slag kunt gaan.

Stap voor stap ga jij leren hoe je weer de regie over je planning en leven kan terugpakken zodat jij niet meer te kort schiet op alle vlakken, maar je meer gedaan krijgt in minder tijd. Met als gevolg; meer groei in je bedrijf en meer plezier in je leven.

We gaan analyseren, nemen jouw huidige planning onder de loep, meer structuur in je dagen gaan aanbrengen, bekijken waar het productiever en efficiënter kan, stellen nieuwe realistische doelen op die passen bij jouw ambities.

Verbeteren

Focus

Planning

Groei

Kies je voor verandering of kies je om hetzelfde te blijven?​

Het programma bestaat 8 modules met telkens een video, pdf. werkboek en leestekst waarin ik alles met je deel.
Elke week krijg je toegang tot de volgende module. We gaan ervoor zorgen dat je stap voor stap aan de slag gaat.
Je vindt bij elke module bijpassende oefeningen om alles daadwerkelijk te gaan implementeren in je leven en onderneming. 

Dit zit er ook bij

Maar dat is nog niet alles! Nu 3 EXTRA BONUSSEN

Praktische info

Jouw investering voor het Focus forward programma is

eenmalig €297,- (incl. BTW)

Succesverhalen

Jeroen De Smedt
Jeroen De SmedtGeneral Manager Profit Europe NV
Lees verder
Sarah weet echt over wat ze praat en heeft mij erg goed geholpen. Doorheen dit traject heeft Sarah mij begeleid om meer structuur in mijn werk te krijgen, duidelijke doelen te stellen, een goede planning op te maken (wat essentieel is) en te focussen op zaken die echt het verschil maken. Ondanks de ervaring die ik al had, heeft Sarah me geholpen om mijn doelen meer duidelijk te omlijnen en een duidelijk georganiseerde weekplanning op te stellen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer alles door elkaar doe, grotere gemoedsrust heb en efficiënter werk. Kortom, Sarah is één brok positiviteit en écht weet over wat ze praat. Ze brengt het bovendien op een inspirerende manier waardoor je onmiddellijk aan de slag gaat met haar tips. Een echte aanrader!
Rosalie van Gils
Rosalie van Gilsbreinfijn
Lees verder
Zo fijn om met Sarah gewerkt te hebben. In korte tijd is mijn bedrijf mega gegroeid en had het overzicht niet meer. In een VIP sessie een strategie uitgezet waardoor ik weer houvast voelde en gefocust aan het werk kon. Gelijk ingestapt in haar programma en heb me 2 maanden laten coachen door haar. Rust in mijn hoofd, duidelijk welke stappen ik te zetten heb en elke week een helder plan doordat we daar samen op elke maandag structuur in brachten. Aan iedereen aan te raden, door focus en structuur groeit je bedrijf veel vloeiender heb ik gemerkt.
Luc De Haes
Luc De Haesvastgoed makelaar
Lees verder
Ik wou je bedanken voor de inzichten die je mij hebt gegeven gedurende dit traject. Telkens ik nu planningen maak en belangerijke acties onderneem zit de wijze van structuur en aanpak in mijn gedachten die jij mij bijgebracht hebt. Het programma is voor mij belangrijk geweest om ‘de business’ bij te sturen en de focus te leggen op de groei van het bedrijf. Super!
Fien D.
Fien D.Kindertherapeut
Lees verder
Ik liep constant achter de deadlines aan, sprong van de ene chaos in de andere, … En wou dit niet meer. Uiteindelijk beginnen zoeken naar een geschikte coach om dit aan te pakken. Je enthousiasme, je spontaniteit werkt aanstekelijk! Ik wou zoo graag dat ik jouw ijzersterke focus kon overnemen 🙂 Je hebt mijn werking op heel veel aspecten verbeterd en stiekem mis ik onze ‘vaste momentjes’ wel. Je lanceerde me telkens op maandag terug de nieuwe werkweek in. En liet me ook stilstaan bij ‘hoe was mijn werkweek’. Bedankt voor jouw boost en ik merk dat ik terug weer ’steviger’ sta. Het is en blijft een valkuil om in onze maatschappij niet op de passagierszetel te zitten. Maar ik zal zeker nog beroep doen op jouw van zodra ik terug opmerk dat ik niet meer achter MIJN ’stuur’ zit. Vele groetjes, Fien
Frederic Lifecoach
Lees verder
Het traject heeft mij meer focus opgeleverd en ook een einde gemaakt aan de twijfels die maar voortduurden. Ik heb eindelijk orde in chaos gevonden en dit door een duidelijke structuur en planning. Ik heb voor het eerst ook telkens al mijn targets mooi achter elkaar kunnen af tikken door jou steun, strategie en motivatie! Zeker en vast een aanrader als je even een boost nodig hebt.

Wat levert het Focus Forward programma je op?

“A goal without a plan is just a wish.”

Antoine de Saint 

Ik ben Sarah (coach) en ik neem je stap voor stap mee naar het creëren tot afvinken van je doelen en dromen zonder chaos en stress!  

Ik heb al meerdere ondernemers mogen helpen met het behalen van hun (lange termijn) doelen, het opstellen van een realistische agenda en planning. Met als resultaat een goede werk – life balans, meer rust in het hoofd en meer gedaan krijgen in korte tijd.

We hebben allemaal maar 24uur op één dag. De kunst ligt hem in hoe je jouw kostbare tijd slim en maximaal weet te benutten en indelen. 

Ben jij klaar om je tijd efficiënter in te delen? Zodat je minder chaos in je hoofd ervaart en meer werk verzet krijgt in een korte tijd?

Nog even de voordelen op een rij

Verandering voor de lange termijn

De inhoud en technieken van het programma zijn gebaseerd op een combinatie van kennis en tools van bewezen effectieve methoden en lange praktijkervaring in dit specialisme.

Mega korting

De investering voor dit programma is nu nog €297,- en is te betalen via Ideal, Bancontact of creditcard.

Je krijgt direct toegang

Meteen na aanmelding kun je starten met het programma. Fijn, want dan kun je meteen aan de slag! Je krijgt direct een mail met de inloggegevens in je inbox, zodat je direct kunt starten met de eerste module.

Het is bedoeld voor jou als jij:

Wil jij:

Veel gestelde vragen

Na eenmalige betaling krijg je direct mails. Eentje met de factuur, en de andere een bevestigingsmail met inloggegevens. Je kunt de cursus volgen via een online leeromgeving.
Je kunt direct starten met de eerste module. Wekelijks zal een nieuwe module open gaan. Je kan op je eigen tempo zonder jezelf te overweldigen met nieuwe informatie, stap voor stap de nieuwe vaardigheden oefenen en te integreren in je dagelijks leven. Met 15 minuten per week kom je al een heel eind. In die tijd kun je namelijk de video’s bekijken die we voor je klaar hebben staan voor die week. 

Het is speciaal voor creatieve, ambitieuze ondernemers en werknemers die al stappen gezet hebben maar die nu nog efficiënter en met meer focus te werk willen gaan. Heb je nu steeds het gevoel HARD te moeten werken. Wil je juist slimmer werken en niet meer constant in je achterhoofd bezig zijn met alles wat nog moet gebeuren voor je bedrijf. Dan is dit iets voor jou.

Het programma is online te volgen. Op je eigen tempo. Gedurende 8 weken lang ontvang je elke week een nieuwe module. Er staan natuurlijk een aantal oefeningen in die tijd kosten. Maar, je wilt iets veranderen in je leven. En dat kost nu eenmaal tijd.

Je krijgt 1 jaar lang toegang tot het programma. Dat is ruim voldoende om alles 1, of zelfs 2 of 3x te volgen. Ook krijg je een werkboek en leesboek, die je altijd als naslagwerk kunt blijven gebruiken om het geleerde weer op te frissen. 

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via het contactformulier en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug om op jouw vragen te beantwoorden. Ik denk bovendien graag even met je mee of dit programma al dan niet bij je past.  Ik werk met mensen die mijn hulp echt kunnen gebruiken zo is het telkens een win-win situatie. Ik heb er helemaal niets aan om je in het programma te hebben als het niet volledig aansluit bij jouw zorgvraag en behoeftes. Je bent nog steeds op deze pagina, dat is natuurlijk ook niet voor niks. Dus voel je niet bezwaard en stuur me gerust een mailtje. 

Twijfel je? Houdt er iets je tegen om actie te nemen?

Neem gerust contact met me op als er iets is waarmee je denkt dat ik je kan helpen.