Focus Forward Programma | Sarah De Groof

Focus Forward programma

Zeg vaarwel tegen Chaos, onrust & doelen die niet behaald worden.
Laat je business groeien met een kick-ass planning.

Ben je het beu om je continu overweldigd te voelen?

Herkenbaar?

  • Je hebt een overvolle agenda waardoor je overzicht mist en je hoofd vol zit. 
  • Je bent vaak (onbewust) met 2 à 3 dingen tegelijk bezig. 
  • Je mist balans tussen je werk en privé leven.
  • Je hebt te weinig tijd om te werken aan jouw lange termijn doelen.
  • Je telefoon staat niet stil, je mailbox stroomt elk uur voller en voller, de taken stapelen zich enkel op…
  • Er komen continu onverwachte situaties tussen waardoor je steeds onrustiger wordt en je het overzicht kwijt raakt. 
  • Je hebt veel ideeën maar het komt er niet van omdat je te druk bent.
  • Je plant je dagen te vol, waardoor je dingen niet af krijgt -> gevolg stress en nog meer onrust in je hoofd. 

Stel je eens voor dat..

De oplossing - FOCUS FORWARD programma

Wat houdt het programma in?

Coach call

Planning

Structuur

Focus

Investering: €799 (ex.btw)

€799 (ex.btw)

Of

2x €425 (ex.btw)

Wat levert het Focus Forward programma je op?

“A goal without a plan is just a wish.”

Antoine de Saint 

Succesverhalen

Jeroen De Smedt
Jeroen De SmedtGeneral Manager Profit Europe NV
Lees verder
Sarah weet echt over wat ze praat en heeft mij erg goed geholpen. Doorheen dit traject heeft Sarah mij begeleid om meer structuur in mijn werk te krijgen, duidelijke doelen te stellen, een goede planning op te maken (wat essentieel is) en te focussen op zaken die echt het verschil maken. Ondanks de ervaring die ik al had, heeft Sarah me geholpen om mijn doelen meer duidelijk te omlijnen en een duidelijk georganiseerde weekplanning op te stellen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer alles door elkaar doe, grotere gemoedsrust heb en efficiënter werk. Kortom, Sarah is één brok positiviteit en écht weet over wat ze praat. Ze brengt het bovendien op een inspirerende manier waardoor je onmiddellijk aan de slag gaat met haar tips. Een echte aanrader!
Veronique Waumans
Veronique Waumans
Lees verder
Ik had nooit gedacht dat ik na 3 sessies al zo een positieve resultaten zou behalen. Jij zorgt voor die extra motivatie die ik nodig had. Ik haal meer uit mijn dag en ik voel veel meer voldoening. Ik neem stappen waar ik anders veel langer over zou twijfelen. Laat de volgende sessies maar komen!
Els
Els
Lees verder
"Plannen....pff...niet direct mijn sterkste kant. Maar ik startte elke week met het gevoel: "Hoe ga ik alles rond krijgen?", het gevoel dat de tijd door je vingers glijdt. Met als gevolg dat ik af en toe wel geïrriteerd uit de hoek kwam als mijn kids iets vroegen. Daar moest verandering in komen.... Toen kwam Sarah op mijn pad.... Gedurende acht weken hingen we wekelijks aan de lijn. Sarah luisterde hoe de week verlopen was en gaf me tips voor de komende week. Sommige tips had ik elders al gehoord maar nog niet toegepast. Anderen waren nieuw. Ik ging aan de slag met dat wat me lag en was hierin ook eerlijk tegenover Sarah: "Zo echt van uur tot uur plannen, is toch niet mijn ding, hoor." Het was oké. Ieder zijn manier. Ondertussen gebruik ik consequent Trello voor mijn planning. Door bewust met tijd om te gaan, is er een soort rust over mij gekomen. Daaraan wil ik vasthouden... En zo is er toch nog tijd voor mezelf, mijn kids, ontspanning, ..."

Ik ben Sarah (coach) en ik neem je stap voor stap mee naar het creëren tot afvinken van je doelen en dromen!  

Ik heb al meerdere ondernemers mogen helpen met het behalen van hun (lange termijn) doelen, het opstellen van een realistische agenda en planning. Met als resultaat een goede werk – life balans, meer rust in het hoofd en meer gedaan krijgen in korte tijd.

We hebben allemaal maar 24uur op één dag. De kunst ligt hem in hoe je jouw kostbare tijd slim en maximaal weet te benutten en indelen. 

Ben jij klaar om je tijd efficiënter in te delen? Zodat je minder chaos in je hoofd ervaart en meer werk verzet krijgt in een korte tijd?

Focus Forward Programma

Het is bedoeld voor jou als jij:

Wil jij:

Veel gestelde vragen

Het is speciaal voor creatieve, ambitieuze ondernemers die al stappen gezet hebben maar die nu nog efficiënter en met meer focus te werk willen gaan. Heb je nu steeds het gevoel HARD te moeten werken. Wil je juist slimmer werken en niet meer constant in je achterhoofd bezig zijn met alles wat nog moet gebeuren voor je bedrijf. Dan is dit iets voor jou.

Ik heb er bewust voor gekozen om enkel persoonlijk calls en dus alles 1op1 te doen. Ik sta helemaal klaar om jou de begeleiding te geven die jij nodig hebt. Je kan me onbeperkt mailen en vragen stellen. Zo heb jij nooit meer het gevoel dat je vast zit en ga je minder snel taken uitstellen. Op deze manier fungeer ik echt als jouw stok achter de deur. 

Gedurende 8 weken hebben we elke week een 1op1 call van 30min.

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via het contactformulier en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug om op jouw vragen te beantwoorden. Ik denk bovendien graag even met je mee of dit programma al dan niet bij je past.  Ik werk met mensen die mijn hulp echt kunnen gebruiken zo is het telkens een win-win situatie. Ik heb er helemaal niets aan om je in het programma te hebben als het niet volledig aansluit bij jouw zorgvraag en behoeftes. Je bent nog steeds op deze pagina, dat is natuurlijk ook niet voor niks. Dus voel je niet bezwaard en stuur me gerust een mailtje.