VIP Dag | Sarah De Groof

VIP dag

Heb je het gevoel dat je tijd te kort komt?
Verdrink je in de hoeveelheid taken die dagelijks op je afkomen?
En ervaar jij hierdoor stress en onrust?

Ben je dit beu en Wil je graag meer uit je bedrijf en tijd halen?

Alles begint bij een goed overzicht, heldere visie en planning. Zodat je met een ijzersterke focus & doelgericht te werk gaat.⁣⁣ Zodat je meer gaat bereiken door minder te doen. Zodat je haalbare doelen stelt en deze ook elke week kunt afvinken. En zodat je meer rust in je hoofd en terug plezier ervaart. Dan is de VIP dag exact wat jij nodig hebt!

Wat houdt de VIP dag in?

Samen analyseren we jouw onderneming. We gaan een balans maken van wat je verwacht van jezelf & wat haalbaar is. We zorgen voor manieren om efficiënter te werken. Dit doen we o.a. door blijvende systemen en structuur in plaats te brengen. Het bepalen van je prioriteiten en doelen met de juiste focus komt ook aan bod.  Tot slot werken we dit uit in een plan, zodat jij hier thuis mee verder kunt. 

Na deze dag weet jij precies wat je moet doen om met meer focus te werk te gaan en je doelen te behalen.  

Tijdens de VIP dag gaan we jouw onderneming, obstakels, doelen, planning en structuur volledig onder de loep nemen. 

We gaan eens helemaal loskomen van je werk en AAN je bedrijf werken.

Groei

Analyseren

Meer resultaat

Focus

Praktische info

Jouw investering voor de VIP Dag is eenmalig €499,- (excl. BTW)

Succesverhalen

Britt Gysbrechts
Britt Gysbrechts
Lees verder
Vandaag super inspirerende VIP dag gehad. Sarah is echt top in haar vak! Leuke babbel, interessante inzichten en TOP locatie. Echt de moeite om vanuit een andere hoek naar je onderneming te kijken! Super gemotiveerd om er in te vliegen! Bedankt Sarah!
Yousra Arraoui
Yousra ArraouiEigenaar Online Kledingshop
Lees verder
Ik vond de VIP dag super goed. Ik weet nu concreet wat ik wil en hoe ik er ga geraken. Je hebt me geholpen mijn doelen duidelijk te formuleren en ook haalbaar te maken door ze in kleinere stapjes in te delen. Je vragen zijn super gericht. Je bent enorm motiverend en positief ingesteld. Ik heb echt letterlijk een boost gekregen om verder aan de slag te gaan! Ik kijk uit naar onze opvolgende coaching call.
Lindsey Geens
Lindsey GeensZelfstandige
Lees verder
Als Sarah binnenkomt, dan stroomt er een hele berg positieve energie naar binnen. Sarah is één en al bruisende levenslust gecombineerd met warme en oprechte aandacht, een aanpakkersmentaliteit en motiverende succesvolle coach. Volg haar tips en succes is gegarandeerd. Snelheid, besluiten nemen, kansen omarmen, efficiënt organiseren en een proactieve aanpak, dat is iets wat Sarah moeiteloos doet. Ze is belangstellend en feilloos in de gaten houdend hoe het met je gaat en wat er nodig is. De VIP dag is een kadootje voor veel mensen: Je neemt altijd met meer energie en een lach op je gezicht afscheid.”

The difference between a successful person and others is not a lack of strength, not a lack of knowledge, but rather a lack of will.

Vince Lombardi

Voor wie is de VIP dag?

Voor wie is de VIP dag niet geschikt?

Ik ben Sarah (coach) en ik neem je stap voor stap mee naar het creëren tot afvinken van je doelen en dromen!  

Ik heb al meerdere ondernemers mogen helpen met het behalen van hun (lange termijn) doelen, het opstellen van een realistische agenda en planning. Met als resultaat een goede werk – life balans, meer rust in het hoofd en meer gedaan krijgen in korte tijd.

We hebben allemaal maar 24uur op één dag. De kunst ligt hem in hoe je jouw kostbare tijd slim en maximaal weet te benutten en indelen.