VIP Dag | Sarah De Groof

Heb je het gevoel dat je tijd te kort komt?
Verdrink je in de hoeveelheid taken die dagelijks op je afkomen?
En ervaar jij hierdoor stress en onrust?

Ben je dit beu en Wil je graag meer uit je bedrijf en tijd halen?

Ander ondernemers lijken het goed voor elkaar te hebben en jij hebt gevoeld altijd achter de feiten aan te lopen. Taken die belangrijk zijn blijven vaak liggen. Als je grip hebt op je planning dan stijgt je zelfvertrouwen. Als je meer zelfvertrouwen hebt, heb je meer energie en met meer energie krijg je meer gedaan in minder tijd, wat je planning weer ten goede komt

Hoe zou het zijn als je...

De oplossing - een VIP Dag

Wat houdt deze dag in?

Op 1 dag tijd krijg je alle info mooi gebundeld en nemen we jouw organisatie onder de loep.

We starten met een analyse over  jouw onderneming. We maken een balans op van wat je verwacht van jezelf & wat haalbaar is. 

We zorgen voor manieren om efficiënter en productiever te werken. Dit doen we o.a. door blijvende systemen en een planning in kaart te brengen. Het bepalen van je prioriteiten en doelen met de juiste focus komt ook uitgebreid aan bod.  

Tot slot werken we dit uit in een actie plan, zodat jij hier thuis mee verder kunt. 

Na deze dag weet jij precies wat je moet doen om met meer focus aan de slag te gaan en je ambities te behalen.  

Tijdens de VIP dag gaan we jouw onderneming, obstakels, doelen, planning en structuur volledig onder de loep nemen.

Bedenk even wat een tijdsbesparing dit je oplevert als je niet zelf alle mogelijke boeken en informatie rond deze thema’s moet gaan uitpluizen. Tijd die je kan gebruiken om je business naar het volgend niveau te tillen!

We gaan eens helemaal loskomen van je werk en AAN je bedrijf werken.

Groei

Analyseren

Meer resultaat

Focus

Praktische info

Jouw investering voor de VIP Dag is eenmalig €499,- (excl. BTW)

Succesverhalen

Britt Gysbrechts
Britt Gysbrechts
Lees verder
Vandaag super inspirerende VIP dag gehad. Sarah is echt top in haar vak! Leuke babbel, interessante inzichten en TOP locatie. Echt de moeite om vanuit een andere hoek naar je onderneming te kijken! Super gemotiveerd om er in te vliegen! Bedankt Sarah!
Jessica Wilton
Jessica WiltonMunch Superfood & guiltfree meals
Lees verder
Hey Sarah, Ik wil je nog eens bedanken voor onze VIP dag. Dit was exact wat ik nodig had en naar op zoek was. Als kers verse mama zocht ik een goede balans tussen werk en vrije tijd. Meer structuur, meer omzet en meer tijd om te kunnen spenderen met mijn zoontje/gezinnetje. Ik was mijn motivatie ook wat verloren maar jij hebt mij daar SUPER goed bij geholpen waarvoor ik je heel dankbaar ben. Jij hebt mij super gemotiveerd gekregen en dit loont! Mijn agenda is vol maar deze keer met juiste dingen. Ik boek snel nog eens een sessie bij jou! Vele groetjes, Jessica Wilton
Ellen
EllenLifecoach
Lees verder
De 2 VIP dagen met Sarah hebben mij goed op de rails gezet naar mijn eigen succesverhaal! Je komt buiten met concrete doelen en krijgt helder in welke stappen je die kan behalen. Het enige wat je dan nog moet doen is vol energie knallen en actie ondernemen!
Yousra Arraoui
Yousra ArraouiEigenaar Online Kledingshop
Lees verder
Ik vond de VIP dag super goed. Ik weet nu concreet wat ik wil en hoe ik er ga geraken. Je hebt me geholpen mijn doelen duidelijk te formuleren en ook haalbaar te maken door ze in kleinere stapjes in te delen. Je vragen zijn super gericht. Je bent enorm motiverend en positief ingesteld. Ik heb echt letterlijk een boost gekregen om verder aan de slag te gaan! Ik kijk uit naar onze opvolgende coaching call.

The difference between a successful person and others is not a lack of strength, not a lack of knowledge, but rather a lack of will.

Vince Lombardi

Voor wie is de VIP dag?

Voor wie is de VIP dag niet geschikt?

Ik ben Sarah (coach) en ik neem je stap voor stap mee naar het creëren tot afvinken van je doelen en dromen!  

Ik heb al meerdere ondernemers mogen helpen met het behalen van hun (lange termijn) doelen, het opstellen van een realistische agenda en planning. Met als resultaat een goede werk – life balans, meer rust in het hoofd en meer gedaan krijgen in korte tijd.

We hebben allemaal maar 24uur op één dag. De kunst ligt hem in hoe je jouw kostbare tijd slim en maximaal weet te benutten en indelen.