Workshop Sound&Canvas | Sarah De Groof

Sound & Canvas: Manifesteer Jouw beste jaar!

Een Creatieve avond met cacao, vision boards en magische klanken. op vrijdag 22/02 in Antwerpen van 19u00 tot 21U30.

VOOR IEDEREEN DIE ZIJN zintuigen WIL VERWENNEN en ZIJN creativiteit WIL ONTWAKEN

Laat de klanken je leiden terwijl we samen doelen zetten, vrolijke vision boards maken met cacao als onze creatieve gids, ademwerk ontdekken en kleurrijk de toekomst vormgeven.

Na deze workshop keer je huiswaarts met zowel een rustig als helder hoofd en een vision board dat al jouw verwachtingen voor het komende seizoen weerspiegelt.

Enkele redenen waarom dit iets voor jou is:

1. Ontspanning en Stressvermindering: Ervaar een diepe staat van ontspanning door de kalmerende klanken en het ademwerk, waardoor stress verminderd wordt.

2. Doelgerichte Manifestatie: Leer hoe je effectief intenties en doelen voor 2024 kunt stellen en manifesteren op een leuke manier.

3. Creatieve Zelfexpressie: Ontdek en uit jouw innerlijke creativiteit door middel van tekenen, schilderen of kleven op jouw eigen vision board.

4. Innerlijke Balans met Ademwerk: Ondersteuning van innerlijke balans en welzijn door begeleid ademwerk.

5. Unieke Cacao-ervaring:Voor degene die willen is er rauwe cacao als creatieve gids om een diepere verbinding met je doelen te creëren.
 

6. Magische Atmosfeer: Geniet van de betoverende sfeer gecreëerd door prachtige klanken en instrumenten.

7. Verbinding met jezelf: Gebruik deze workshop als een gelegenheid om dieper met jezelf in contact te komen en je innerlijke kompas te versterken.

8. Professionele Begeleiding: Geniet van de begeleiding van experts op het gebied van coaching, ademwerk en creativiteit, waardoor je een diepgaande en gepersonaliseerde ervaring krijgt.

9. Persoonlijke Groei: Ontdek nieuwe facetten van jezelf. Laat de kracht van positieve klanken en vibraties je energie verhogen en een positieve mindset creëren.

10.Onvergetelijke Ervaring: Creëer herinneringen die een leven lang meegaan terwijl je deelneemt aan deze unieke, inspirerende workshop.

 

Het belooft een avond vol positieve energie, creativiteit en innerlijke groei.

Mis deze kans niet geef, samen met ons kleur aan je intenties in 2024!

Praktische info

Beperkte plaatsen beschikbaar!

luister naar de melodie van jouw beste jaar.

Sarah De Groof