Masterclass: 3 dingen die je MOET weten | Sarah De Groof

In deze uitzonderlijke tijd waarin we volop in onzekerheid leven kan dit een hulpmiddel zijn om je focus te bewaren. Je kunt het gevoel hebben de controle kwijt te zijn en je elke dag achter de feiten aan loopt. ​ Je kan de tijd niet stoppen of tegenhouden.. Het tikt door.. Maar jij kan wel jezelf hierop managen.

Heb jij...

Stel je eens voor hoe het zou zijn als...

Je weet dat focus belangrijk is. Maar het daadwerkelijk toepassen in de praktijk is wel een ander verhaal.. Samen gaan we voor beter!

Reacties na de masterclass ervaringen

Bericht:
Lees verder
Hey Sarah, Ik wou eventjes zeggen dat ik dit weekend gelijk met jou tips aan de slag ben gegaan. Dit met positief resultaat, waarvoor dank! Ik ben hierdoor tot het besef gekomen dat ik mij vaak laat afleiden door dingen die totaal niet aan de orde zijn. Ik vroeg me af of we misschien eens konden bellen of eventjes mijn doelen scherp te krijgen en om een planning op te stellen voor de komende tijd? Je hebt me in ieder geval ontzettend geïnspireerd en gemotiveerd met je positieve aanwezigheid. Groetjes,
Bericht:
Lees verder
Dankjewel Sarah, ik kan hier verder mee! Het was heel waardevol.
Bericht:
Lees verder
Dank je wel, heel interessant, het motiveert me in ieder geval.
Bericht:
Lees verder
De masterclass op vrijdag vond ik heel inspirerend. Hopelijk doet u dat snel nog eens. In deze tijd komt dat echt van pas. Veel groetjes

Wat leer je tijdens de masterclass?

Het is bedoeld voor jou als jij:

Ik ben Sarah en ik neem je stap voor stap mee naar het creëren van een ijzersterke focus. 

Ik ben heel erg van de actie en het aanpakken van problemen.

Ik geloof erin dat je door de juiste focus, goede doelen, motivatie en structuur je jouw onderneming en leven écht positief kunt laten groeien.  

We hebben allemaal maar 24uur op één dag. De kunst ligt hem in hoe je jouw kostbare tijd slim en maximaal weet te benutten.  

Ben jij klaar om meer focus krijgen zodat je geen energie verliest en de aandacht besteed aan de belangrijkste dingen?

De investering voor deze unieke online masterclass is
9,95€ (incl. btw) 

Zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin de online masterclass.

Duur:  +- 60min

( Je krijgt een opname/replay van de masterclass toegestuurd, zodat deze in jouw eigen tijd te kijken is en beschikbaar is voor je)

Veel gestelde vragen

Nee, zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een opname van de online masterclass toegestuurd. 

Ja, reageer op de bevestigingsmail met jouw vragen en dan kom ik er bij je op terug.

Ja, de masterclass is beschikbaar voor iedereen die graag meer focus wil. Dus heb je nood aan een evenwichtiger leven, doe dan zeker mee.

Geen probleem. Het is fijn als je er live bij kan zijn, maar zeker geen noodzakelijkheid. Je krijgt sowieso een REPLAY/OPNAME na de masterclass dus je kunt de masterclass gewoon volgen in je eigen tijd en op eigen moment. Je houdt ook gewoon toegang tot de masterclass

Karen S.
Lees verder
Sarah heeft een heel aangename en optimistische manier van coachen. Ze inspireert en motiveert je zodat je echt zin hebt om aan de slag te gaan.
Britt Gysbrechts
Lees verder
Echt de moeite om vanuit een andere hoek naar je onderneming te kijken! Super gemotiveerd om er in te vliegen! Bedankt Sarah!