Ervaringen | Sarah De Groof

Succesverhalen

Bart Vanhalle
Bart VanhalleBe professionals
Lees verder
Langs deze weg wil ik je bedanken voor de frisse organisatorische wind die je door ons bedrijf maar vooral door mijn hoofd laat waaien. Het is fantastisch om te ervaren hoe vaak jouw tips al geleid hebben tot meer actie, minder uitstellen en een beter overzicht. De vip dag was een fantastische start van ons traject. Nu tijdens het focus forward programma merk ik echt dat goede gewoontes langzaam insijpelen en tot routine omgezet worden. Dit zorgt voor rust en overzicht. Daar ben ik je bijzonder dankbaar voor ! Je bent echt een topcoach die eigenlijk veel meer dan vijf sterren in een review verdient.
Luc De Haes
Luc De Haesvastgoed makelaar
Lees verder
Ik wou je bedanken voor de inzichten die je mij hebt gegeven gedurende dit coachingtraject. Telkens ik nu planningen maak en belangerijke acties onderneem zit de wijze van structuur en aanpak in mijn gedachten die jij mij bijgebracht hebt. Het traject is voor mij belangrijk geweest om ‘de business’ bij te sturen en de focus te leggen op de groei van het bedrijf. Super!
Pieter van Riet
Pieter van RietZelfstandig elektricien
Lees verder
Mijn naam is Pieter van Riet, ik ben zelfstandig elektricien. Mijn bedrijf bestaat 5 jaar. Ondanks een snelle groei en goede werking van mijn bedrijf ben ik op zoek naar meer. Extra uitdagingen, verdere doorgroei mogelijkheden,... Via sociale media kwam ik in contact met Sarah De Groof succes coach. Na het eerste verkennende gesprek ondervond ik meteen een klik tussen mij en de coach. Zij wist de brainstorm in mijn hoofd te ontleden en hielp mij met een stappen plan om mijn doelen te realiseren. Dat deed ze op financieel, praktisch en mentaal gebied. Door de gesprekken met Sarah krijg ik het gevoel dat er een betere structuur in mij zit om mijn doelen efficiënt en realistisch te behalen. Naar mate er meer gesprekken kwamen werden mijn doelen en ideeën steeds helderder waardoor ik een ontspannen én gemotiveerd gevoel kreeg. Ook al heeft het stappenplan en de structuur mij ondertussen al dichter bij mijn doelen gebracht ben ik van plan om mij in de toekomst verder te laten begeleiden. Sarah De Groof is een aanrader voor elke ondernemer met ambitie en plannen.
Frederic Lifecoach
Lees verder
Het traject heeft mij meer focus opgeleverd en ook een einde gemaakt aan de twijfels die maar voortduurden. Ik heb eindelijk orde in chaos gevonden en dit door een duidelijke structuur en planning. Ik heb voor het eerst ook telkens al mijn targets mooi achter elkaar kunnen af tikken door jou steun, strategie en motivatie! Zeker en vast een aanrader als je even een boost nodig hebt.
Rosalie van Gils
Rosalie van Gilsbreinfijn
Lees verder
Zo fijn om met Sarah gewerkt te hebben. In korte tijd is mijn bedrijf mega gegroeid en had het overzicht niet meer. In een VIP sessie een strategie uitgezet waardoor ik weer houvast voelde en gefocust aan het werk kon. Gelijk ingestapt in haar programma en heb me 2 maanden laten coachen door haar. Rust in mijn hoofd, duidelijk welke stappen ik te zetten heb en elke week een helder plan doordat we daar samen op elke maandag structuur in brachten. Aan iedereen aan te raden, door focus en structuur groeit je bedrijf veel vloeiender heb ik gemerkt.
Jeroen De Smedt
Jeroen De SmedtGeneral Manager Profit Europe NV
Lees verder
Sarah weet echt over wat ze praat en heeft mij erg goed geholpen. Doorheen dit traject heeft Sarah mij begeleid om meer structuur in mijn werk te krijgen, duidelijke doelen te stellen, een goede planning op te maken (wat essentieel is) en te focussen op zaken die echt het verschil maken. Ondanks de ervaring die ik al had, heeft Sarah me geholpen om mijn doelen meer duidelijk te omlijnen en een duidelijk georganiseerde weekplanning op te stellen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer alles door elkaar doe, grotere gemoedsrust heb en efficiënter werk. Kortom, Sarah is één brok positiviteit en écht weet over wat ze praat. Ze brengt het bovendien op een inspirerende manier waardoor je onmiddellijk aan de slag gaat met haar tips. Een echte aanrader!
Els Hellemans
Els HellemansVirtual Assistant
Lees verder
"Plannen....pff...niet direct mijn sterkste kant. Maar ik startte elke week met het gevoel: "Hoe ga ik alles rond krijgen?", het gevoel dat de tijd door je vingers glijdt. Met als gevolg dat ik af en toe wel geïrriteerd uit de hoek kwam als mijn kids iets vroegen. Daar moest verandering in komen.... Toen kwam Sarah op mijn pad.... Gedurende acht weken hingen we wekelijks aan de lijn. Sarah luisterde hoe de week verlopen was en gaf me tips voor de komende week. Sommige tips had ik elders al gehoord maar nog niet toegepast. Anderen waren nieuw. Ik ging aan de slag met dat wat me lag en was hierin ook eerlijk tegenover Sarah: "Zo echt van uur tot uur plannen, is toch niet mijn ding, hoor." Het was oké. Ieder zijn manier. Ondertussen gebruik ik consequent Trello voor mijn planning. Door bewust met tijd om te gaan, is er een soort rust gekomen. Daaraan wil ik vasthouden... En zo is er toch nog tijd voor mezelf, mijn kids, ontspanning, ..."
An C. Leerkracht
Lees verder
Ik heb in deze bijzondere periode grote stappen vooruit gezet. Ik heb stil gestaan bij het verschil week-weekend zodat ik kan opladen in het weekend.ik heb elke week alles op mijn planning gedaan gekregen en dat geeft een heel goed gevoel. Nu maak ik dus een planning op en daardoor heb ik minder stress. Ik ervaar dat tijd nemen voor mezelf ook de productiviteit bevordert.
Fien D.
Fien D.Kindertherapeut
Lees verder
Ik liep constant achter de deadlines aan, sprong van de ene chaos in de andere, … En wou dit niet meer. Uiteindelijk beginnen zoeken naar een geschikte coach om dit aan te pakken. Je enthousiasme, je spontaniteit werkt aanstekelijk! Ik wou zoo graag dat ik jouw ijzersterke focus kon overnemen 🙂 Je hebt mijn werking op heel veel aspecten verbeterd en stiekem mis ik onze ‘vaste momentjes’ wel. Je lanceerde me telkens op maandag terug de nieuwe werkweek in. En liet me ook stilstaan bij ‘hoe was mijn werkweek’. Bedankt voor jouw boost en ik merk dat ik terug weer ’steviger’ sta. Het is en blijft een valkuil om in onze maatschappij niet op de passagierszetel te zitten. Maar ik zal zeker nog beroep doen op jouw van zodra ik terug opmerk dat ik niet meer achter MIJN ’stuur’ zit. Vele groetjes, Fien
Myriam Raoui​
Myriam Raoui​Schoonheidsinstituut
Lees verder
De gesprekken met Sarah helpen mij om mijn dromen en doelen goed inzichtelijk te maken en bieden mij handvatten waardoor ik er écht mee aan de slag ga. Elke keer kom ik steeds dichterbij mijn ideale leven en bedrijf dankzij de tips, inspiratie en motivatie die Sarah mij geeft. Ik ben nu een paar maanden in het coaching traject en ben super blij dat ik deze investering heb gedaan. Zij laat mij inzien dat de kleine stappen die ik maak er elke keer er voor zorgen dat ik dichter bij mijn eind doel kom.
Veronique Waumans
Veronique WaumansCEO garage Waumans
Lees verder
Ik had nooit gedacht dat ik na 3 sessies al zo een positieve resultaten zou behalen. Jij zorgt voor die extra motivatie die ik nodig had. Ik haal meer uit mijn dag en ik voel veel meer voldoening. Ik neem stappen waar ik anders veel langer over zou twijfelen. Laat de volgende sessies maar komen!
BarbaraLeerkracht
Lees verder
Toen ik Sarah leerde kennen, kabbelde mijn leven rustig zijn gangetje. Er waren al eens ups en downs, maar die dacht ik bij mijn weten voorlopig niet kunnen op te lossen. Tot Sarah met mij begon te praten.. Er was meteen een verbondenheid. Door de empathie en het begrip dat ze toonde gaf ze me stilletjes een duwtje in de juiste richting. Ik ontdekte dat er wel mogelijkheden waren en zij kon me laten verwoorden welke aspecten voor mij belangrijk waren. Ik werd niet opgejaagd en kreeg tools aangereikt zodat ik de juiste richting uit kon gaan. Ik leerde luisteren naar mijn eigen gevoel en accepteren wie ik ben. Sarah slaagt erin de antwoorden en eventuele verwachtingen, die reeds in je zitten, eruit te halen zodat je hiermee aan de slag kan. Sarah, bedankt voor de rust en de inzichten die je bracht. Groetjes, Barbara
Jessica Wilton
Jessica WiltonMunch Superfood & guiltfree meals
Lees verder
Hey Sarah, Ik wil je nog eens bedanken voor onze VIP dag. Dit was exact wat ik nodig had en naar op zoek was. Als kers verse mama zocht ik een goede balans tussen werk en vrije tijd. Meer structuur, meer omzet en meer tijd om te kunnen spenderen met mijn zoontje/gezinnetje. Ik was mijn motivatie ook wat verloren maar jij hebt mij daar SUPER goed bij geholpen waarvoor ik je heel dankbaar ben. Jij hebt mij super gemotiveerd gekregen en dit loont! Mijn agenda is vol maar deze keer met juiste dingen. Ik boek snel nog eens een sessie bij jou! Vele groetjes, Jessica Wilton
Yousra Arraoui
Yousra ArraouiEigenaar Online Kledingshop
Lees verder
Ik vond de VIP dag super goed. Ik weet nu concreet wat ik wil en hoe ik er ga geraken. Je hebt me geholpen mijn doelen duidelijk te formuleren en ook haalbaar te maken door ze in kleinere stapjes in te delen. Je vragen zijn super gericht. Je bent enorm motiverend en positief ingesteld. Ik heb echt letterlijk een boost gekregen om verder aan de slag te gaan! Ik kijk uit naar onze opvolgende coaching call.
Afsana Bahizi
Afsana BahiziiMEP Assistant
Lees verder
Je bent echt een top coach! Ik ben meer doel gericht en het is allemaal veel helder in mijn hoofd.
Ellen
EllenLifecoach
Lees verder
De 2 VIP dagen met Sarah hebben mij goed op de rails gezet naar mijn eigen succesverhaal! Je komt buiten met concrete doelen en krijgt helder in welke stappen je die kan behalen. Het enige wat je dan nog moet doen is vol energie knallen en actie ondernemen!
Kobe BickeVitae
Lees verder
Door de hoge workload en weinige structuur in mijn werk, heb ik Sarah gecontacteerd. Na 2 zoom calls en 1 VIP dag heb in enorme dag-structuur gecreëerd waardoor ik veel meer gedaan krijg in minder tijd en meer tijd = beter kwaliteit van leven en/of extra inkomsten.
Bart Vanhalle
Bart VanhalleBe professionals
Lees verder
Langs deze weg wil ik je bedanken voor de frisse organisatorische wind die je door ons bedrijf maar vooral door mijn hoofd laat waaien. Het is fantastisch om te ervaren hoe vaak jouw tips al geleid hebben tot meer actie, minder uitstellen en een beter overzicht. De vip dag was een fantastische start van ons traject. Nu tijdens het focus forward programma merk ik echt dat goede gewoontes langzaam insijpelen en tot routine omgezet worden. Dit zorgt voor rust en overzicht. Daar ben ik je bijzonder dankbaar voor ! Je bent echt een topcoach die eigenlijk veel meer dan vijf sterren in een review verdient.
Veronique Waumans
Veronique WaumansCEO garage Waumans
Lees verder
Ik had nooit gedacht dat ik na 3 sessies al zo een positieve resultaten zou behalen. Jij zorgt voor die extra motivatie die ik nodig had. Ik haal meer uit mijn dag en ik voel veel meer voldoening. Ik neem stappen waar ik anders veel langer over zou twijfelen. Laat de volgende sessies maar komen!
Lindsey Geens
Lindsey GeensZelfstandige
Lees verder
Als Sarah binnenkomt, dan stroomt er een hele berg positieve energie naar binnen. Sarah is één en al bruisende levenslust gecombineerd met warme en oprechte aandacht, een aanpakkersmentaliteit en motiverende succesvolle coach. Volg haar tips en succes is gegarandeerd. Snelheid, besluiten nemen, kansen omarmen, efficiënt organiseren en een proactieve aanpak, dat is iets wat Sarah moeiteloos doet. Ze is belangstellend en feilloos in de gaten houdend hoe het met je gaat en wat er nodig is. De VIP dag is een kadootje voor veel mensen: Je neemt altijd met meer energie en een lach op je gezicht afscheid.”

Training Doelen stellen en écht bereiken

Karen S.
Karen S.
Lees verder
Sarah heeft een heel aangename en optimistische manier van coachen en vertellen. Ze inspireert en motiveert je zodat je echt zin hebt om aan de slag te gaan en je doelen te behalen.
Domien Van Rompaey
Domien Van Rompaey
Lees verder
Door Sarah haar cursus 'Doelen stellen en echt bereiken' heb ik weer een duwtje in de rug gekregen. Als ondernemer heb ik dat soms nodig omdat ik mijzelf nog te vaak voorbij loop en soms de bomen niet meer zie door het bos. De vragen waren zowel op mij als persoon als op mijn business gericht wat belangrijk is. Het start vanuit mijzelf als persoon en zo draag ik het over naar mijn bedrijf en deze cursus heeft me weer een aantal dingen doen inzien en bijsturen. Dikke merci Sarah!
Filipe B.
Lees verder
De video's waren zeer duidelijk en de oefeningen waren erg waardevol. Door de cursus heb ik een duidelijk beeld van wat ik wil bereiken. Ik kijk uit naar de 30 min call met jou!
Caroline Bastiaensen
Caroline Bastiaensenonderwijsassistent Universiteit (KU Leuven)
Lees verder
De training stop uitstellen hielp mij enorm om mezelf terug op de rails van productiviteit te krijgen. De training leert je om jezelf beter te leren kennen en je eigen pijnpunten te identificeren, maar vooral ook om lief te zijn tegen jezelf. De theoretische achtergrond die je meekrijgt helpt om alles in een kader te zien en het belang van elke stap te begrijpen en er makkelijker naar te kunnen handelen. Het zijn niet zomaar "losse tips". Het inzicht in waarom en hoe je uitstelt helpt om je uitstelgedrag sneller te herkennen en eruit te ontsnappen. Elke dag is er een nieuwe kans om je te herpakken en jezelf verder te leren kennen zonder dat je jezelf naar beneden moet halen omdat het "weer eens niet ging zoals gepland". De tips die je meekrijgt helpen je je nieuwe routine op te stellen zodat je na de training ook zelf aan de slag kan blijven om uitstelgedrag definitief van de baan te vegen. En wat keek ik daar al jaren naar uit!
Kim Reul
Kim ReulHondengedragstherapeut Pack Power Dog Coaching
Lees verder
De training STOP met uitstellen biedt een goede afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen. Ik heb ondertussen een eigen routine kunnen opbouwen dankzij de inzichten en de ‘day by day’ methode die ik door de training heb verkregen. Een echte aanrader!