Over mij | Sarah De Groof

Over Sarah

Sarahdegroofovermij

Wie is Sarah de Groof?

Ik was vroeger best wel chaotisch en gestrest .  Zo liep ik vaak rond met een hoofd vol gedachten waardoor ik niet in het hier en nu was en dingen vergat.

Tijd vloog (onbewust) voorbij en ik wist gewoon niet hoe ik het moest redden. Ik had het gevoel alsof ik te weinig uren op één dag had. Terwijl ik heel de dag “druk” was.

 Tijd glipte me gewoon uit handen. 

Daarom geloof ik niet in time management. Ik liep écht vaak achter de feiten aan. 

Waar ik wél in geloof is dat je jouw gedrag ten opzichte van tijd kunt veranderen. 

Gelukkig ben ik heel erg van de ACTIE en het aanpakken van problemen. Ik ben van mening dat er voor alles een oplossing is.

Het is enkel een kwestie van zoeken, af en toe eens uit te zoomen op je bedrijf en op jezelf, op te staan en terug door te pakken.  

Door dit te doorbreken heb ik een handig 5 stappenplan ontwikkeld waardoor ik enorm gegroeid ben. Door deze eenvoudige en efficiënt stappenplan ontdekte ik het grote verschil tussen ”druk” en”productief” zijn. 

Gegarandeerd heb jij ook nadien meer FOCUS, meer rust & meer vrijheid.  

Omdat ik nu met meer overzicht, doelgericht en met structuur, mijn dag begin, is dit echt 180 graden gedraaid. Het heeft voor mij letterlijk alles veranderd. Ik geloof dat dit ook voor jou het geval kan zijn. Daarom wil ik nu hier andere mensen mee helpen. Tegenwoordig is het lastiger dan ooit om een juiste focus te houden. 

01

Begrijpen en helpen

02

Gezelligheid & reizen

03

Dierenliefhebber

04

Verslaafd aan planningen

05

Gek op Barcelona, Ibiza & lekker eten

01

Begrijpen en helpen

02

Gezelligheid & reizen

03

Dierenliefhebber

04

Verslaafd aan planningen

05

Gek op Barcelona, Ibiza & lekker eten

The difference between a successful person and others is not a lack of strength, not a lack of knowledge, but rather a lack of will.

Vince Lombardi

Mijn WHY  

Door te werken in het buitengewoon onderwijs, een school met kinderen die vaak dag in dag uit vechten voor hun gezondheid, die elke dag in pijn leven of in moeilijke omstandigheden ben ik  héél erg gaan inzien dat ik als gezond persoon enorm veel kansen krijg elke ochtend weer opnieuw. Het heeft mij enorm doen relativeren maar ook enorm gemotiveerd om te doen waar ik blij van wordt. Om achter mijn dromen te gaan.

Als je iets in je leven wil bereiken hoe groot of klein het ook mag zijn, moet je er stappen voor zetten. Soms zie je door de bomen het bos niet meer omdat er ontzettend veel op je afkomt. De kunst is om dit te filteren en je tijd zo goed en zinvol mogelijk in te gaan zetten.

Ik zie heel veel ondernemers die leven in de waan van de dag. 
Ik vind het super om mensen stil te laten staan bij hun kostbare tijd. Zonder het excuus ‘ik heb geen tijd want..’ of.. te gebruiken. We hebben allemaal maar 24 uur op één dag. De kunst is om deze juist  en zo zinvol mogelijk te benutten. Bovendien word ik ontzettend blij van het efficiënter maken van jouw bedrijf.

Kort samengevat

Waar geloof ik in?

Waarom ben ik gestart met mijn onderneming?

Al van kleins af aan wou ik een eigen onderneming starten. In mijn familie zijn er verschillende mensen die een eigen zaak hebben gerund en het sprak me altijd ontzettend aan. Toen ik 21 was heb ik nog gedacht om een coaching business te starten om jonge vrouwen zelfzeker te laten voelen. Die plannen zijn niet doorgegaan door een overvolle agenda. 

Terug naar 2 jaar geleden. Ik werkte fulltime op een school voor kinderen met een beperking. Iets wat ik ontzettend graag deed, maar ik wou vanuit mezelf nog iets extra doen. Toevallig botste ik opnieuw op die coaching opleiding, iets wat nog steeds speelde…

Deze keer ben ik wél van start gegaan met de opleiding met als 1 januari 2019 mijn eerste dag als zelfstandig coach. 

Het dilemma dat zich toen voordeed was dat ik het idee had om coach te worden voor ouders van kinderen met een beperking. Tijdens mijn opleiding veranderde dit compleet bij het onderdeel business coaching & time management. Wanneer ik startte met mijn stage was het overduidelijk!

Mijn sterkte is ondernemers helpen om meer werk om te zetten in minder tijd.

Ik hielp ondernemers een goede balans te creëren tussen werk en ontspanning. Alles begint bij een goede planning en de juiste focus zodat je doelgericht te werk gaat. Ik wou wat ik geleerd en ervaren had ook graag blijven doorgeven. 

Ik was helemaal in de ban van de drive en motivatie die ondernemers hebben. Ik had het ondernemersvirus volledig te pakken! Het sloot volledig aan bij wie ik was en tot de dag vandaag heb ik nog geen minuut spijt gehad met mijn keuze. 

Time management is onzin!

Tijd kan je niet managen, enkel jouw gedrag.

Structuur

Mijn overtuiging is dat wanneer je voldoende structuur hebt en doelgericht aan de slag gaat, je in een korte periode grote stappen kan zetten. Het is ook de manier om een goede balans tussen werk en privé creëren. Flexibel zijn, zonder over je eigen grenzen heen te gaan. Meer tijd overhouden voor dingen die je energie geven. Kortom de opbouw van een goede mix tussen vertrouwen en zelfzekerheid.

Focus programma

Als je chaotisch of het overzicht kwijt bent en je niet weet waar te beginnen dan kan mijn programma ongetwijfeld helpen. Heb je alles wel redelijk onder controle maar wil je graag meer doen in minder tijd, vraag dan zeker een focus sessie aan. Vaak kan je al door één nieuw inzicht je onderneming volledig laten transformeren en groeien.

Wie ben jij?


Waar loop jij tegenaan? En wat houdt je nu nog tegen om actie te nemen?

Neem gerust onderaan contact met me op als er iets is waarmee je denkt dat ik je kan helpen na het lezen van mijn verhaal.