STOP met uitstellen | Sarah De Groof

Tijdelijke aanbieding

Training: STOP met uitstellen

Je weet dat het anders kan maar je weet niet hoe want elke dag opnieuw zit je weer vast in die vicieuze cirkel van excuses en dat bezorgd je stress, piekeren misschien zelfs slapeloze nachten.
Je kan de tijd niet stoppen of tegenhouden.. Het tikt door.. Maar jij kan wel jezelf hierop managen.

In deze uitzonderlijke tijd waarin we volop in onzekerheid leven kan dit een hulpmiddel zijn om je focus te bewaren en je doelen te bereiken!

Hé uitsteller

Het kan ook anders… Stel je eens voor dat…

Ik heb de belangrijkste lessen stap voor stap voor jou omgezet in de training STOP met uitstellen. Je kunt deze online training nu direct ontvangen.

STOP met uitstellen

Wat houdt het programma in?

Daadkrachtig

Praktisch

Consequent

Actie

"Sometimes later becomes never."

Na het volgen van de training weet je:

Kies je voor verandering of kies je om hetzelfde te blijven?

Elke stap bestaat uit een video, werkboek en leestekst waarin ik alles met je deel. We gaan echt samen aan de slag. Je vindt bij elke stap bijpassende oefeningen in het werkboek om voorgoed komaf te maken met je uitstelgedrag.

Succesverhalen

Kim Reul
Kim ReulHondengedragstherapeut Pack Power Dog Coaching
Lees verder
De training STOP met uitstellen biedt een goede afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen. Ik heb ondertussen een eigen routine kunnen opbouwen dankzij de inzichten en de ‘day by day’ methode die ik door de training heb verkregen. Een echte aanrader!
Caroline Bastiaensen
Caroline Bastiaensenonderwijsassistent Universiteit (KU Leuven)
Lees verder
De training stop uitstellen hielp mij enorm om mezelf terug op de rails van productiviteit te krijgen. De training leert je om jezelf beter te leren kennen en je eigen pijnpunten te identificeren, maar vooral ook om lief te zijn tegen jezelf. De theoretische achtergrond die je meekrijgt helpt om alles in een kader te zien en het belang van elke stap te begrijpen en er makkelijker naar te kunnen handelen. Het zijn niet zomaar "losse tips". Het inzicht in waarom en hoe je uitstelt helpt om je uitstelgedrag sneller te herkennen en eruit te ontsnappen. Elke dag is er een nieuwe kans om je te herpakken en jezelf verder te leren kennen zonder dat je jezelf naar beneden moet halen omdat het "weer eens niet ging zoals gepland". De tips die je meekrijgt helpen je je nieuwe routine op te stellen zodat je na de training ook zelf aan de slag kan blijven om uitstelgedrag definitief van de baan te vegen. En wat keek ik daar al jaren naar uit!

Veel gestelde vragen

De lees en video tijd is gemiddeld 15 min per dag. De werktijd van de oefeningen hangt helemaal af aan jou en aan hoe intensief jij  de oefeningen gaat toepassen. 

Dat geeft niet. Je behoudt toegang tot alle lessen gedurende 6 maand. Je kan de training dus in je eigen tempo volgen.

Je kan de stappen zowel bekijken in de vorm van een video of een geschreven tekst. Bij de training is er ook een werkboek, pdf. bestand, met al de oefeningen in. 

Nee hoor, de STOP met uitstelgedrag training is voor iedereen die uitstelgedrag vertoont en hier graag verandering in wil.