bedankt-Masterclass-Focus tips nu je van thuis uit werkt! | Sarah De Groof

Gelukt!

Houd je mailbox in de gaten. Als je geïnteresseerd bent in mijn ebook dan wil je dit hieronder zeker niet missen want...

Lees even verder want ik heb nog een interessant aanbieding voor jou

In deze uitzonderlijke tijd waarin we volop in onzekerheid leven kan dit een hulpmiddel zijn om je focus te bewaren.

Je kunt het gevoel hebben de controle kwijt te zijn en je elke dag achter de feiten aan loopt.

Je kan de tijd niet stoppen of tegenhouden.. Het tikt door.. Maar jij kan wel jezelf hierop managen.

Daarom geef ik een online masterclass waarbij je tips en tricks krijgt om focus te houden en om je (dag)doelen te bereiken. 

Heb jij:

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je:

Doe je ook mee met de masterclass?

Ervaringen na de masterclass

De masterclass op vrijdag vond ik heel inspirerend. Hopelijk doet u dat snel nog eens. In deze tijd komt dat echt van pas. Veel groetjes
Dankjewel Sarah, ik kan hier verder mee! Het was heel waardevol.
Dank je wel, heel interessant, motiveert me in ieder geval.
Britt Gysbrechts
Lees verder
Echt de moeite om vanuit een andere hoek naar je onderneming te kijken! Super gemotiveerd om er in te vliegen! Bedankt Sarah!
Karen S.
Lees verder
Sarah heeft een heel aangename en optimistische manier van coachen. Ze inspireert en motiveert je zodat je echt zin hebt om aan de slag te gaan.
Hey Sarah, Ik wou eventjes zeggen dat ik dit weekend gelijk met jouw tips aan de slag ben gegaan. Dit met resultaat waarvoor dank! Ik ben hierdoor tot het besef gekomen dat ik mij vaak laat afleiden door dingen die totaal niet aan de orde zijn. Ik vroeg me af of misschien eens konden bellen om even mijn doelen scherp te krijgen en om een planning op te stellen voor de komende tijd? Je hebt me in ieder geval ontzettend geïnspireerd en gemotiveerd met je positieve aanwezigheid. Groetjes,

Heb jij:

Het is bedoelt voor jou als jij

Je weet dat focus belangrijk is. Maar het daadwerkelijk toepassen in de praktijk is wel een ander verhaal.. Samen gaan we voor beter!

De investering voor deze unieke online masterclass is
19,95€ (incl. btw) 

50% van alle inkomsten gaat naar een goed doel dat door
het COVID-19 extra steun kan gebruiken.  

Zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin de online masterclass.

Duur:  +- 60min

GEVEN MET LIEFDE VZW

Geven met liefde is een sociale organisatie, waar mensen in armoede voedselhulp kunnen krijgen. Daarnaast is er ook de weggeefwinkel ‘ snollebolleke’ waar je gratis kleding kan krijgen en grote of kleine huishoudspullen. Voor elektrische toestellen vragen we kleine prijzen.

KING'S LEGACY VZW

Door de crisis staan alle inkomsten momenteel on hold, we kunnen dus alle financiële hulp gebruiken zodat we na deze crisis weer kunnen zorgen voor onze paarden.

Hulp financieel krijgen we niet van de staat aangezien we geen standaard asiel zijn waar je een dier kan adopteren maar een Woon- en Zorgcentrum voor paarden, dieren met speciale zorgen en dure noden.

Deze situatie gaan we niet lang volhouden financieel. De dieren gaan de dupe worden en dat kan niet, niet na alles wat ze al meegemaakt hebben in hun verleden.

Veel gestelde vragen

Nee, zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een opname van de online masterclass toegestuurd. 

Ja, reageer op de bevestigingsmail met jouw vragen en dan kom ik er bij je op terug.

Neen, de masterclass is beschikbaar voor iedereen die graag meer focus wil. Dus heb je nood aan een evenwichtiger leven, doe dan zeker mee.

Geen probleem. Het is fijn als je er live bij kan zijn, maar zeker geen noodzakelijkheid. Je krijgt sowieso een REPLAY/OPNAME na de masterclass dus je kunt de masterclass gewoon volgen in je eigen tijd en op eigen moment. Je houdt ook gewoon toegang tot de masterclass