Aanbieding - cursus doelen bereiken

De enige cursus in België en Nederland die leert om... 

Doelen te stellen EN ze gelijk te gaan omzetten in een concreet actieplan zodat je daadwerkelijk resultaten gaat behalen.

Kom je altijd tijd tekort?

Is je to do lijst eindeloos?

Heb je behoefte aan meer overzicht & rust in je hoofd, en wil je méér gedaan krijgen?

Als je jezelf hierin herkent, lees dan snel verder….

Ik heb me als succescoach al jarenlang volledig gespecialiseerd in het helpen van ondernemers die vaak al meerdere dingen hebben geprobeerd om met minder stress en tijd meer uit hun werk en dag te halen.

Vaak hebben ze geleerd om zichzelf geen ademruimte meer te geven, agenda’s overvol met afspraken te zetten waardoor je volledig geleefd wordt en je voelt dat je de controle kwijt bent. 

De dagen vliegen voorbij en je ervaart onrust, stress en chaos.

Echter, bij het inzetten van korte termijn trucjes zul je merken dat het vaak maar voor KORTE duur is.

Net als dat je een boemerang weggooit. Het komt altijd weer terug, en vaak harder ook (net als de boemerang). 

Als je op de LANGE TERMIJN resultaat wilt bereiken en op de lange termijn je stress wilt verminderen, is er dus een andere strategie nodig.

En deze strategie is niet samen te vatten in een paar tips.

Het is een METHODE waarbij je leert op een àndere manier naar je tijd, doelen en werk te kijken. 

Deze methode gaat je veranderen, waardoor je op de langere termijn meer rust gaat ervaren in je hoofd en doelgerichter aan de slag gaat.

Sarah de groof


Merk jij dat je...

De kwaliteit van je doelen bepaalt de kwaliteit van je toekomst.

Je ziet vast ook weleens, succesvolle ondernemers van wie je denkt: “Hoe komt het toch dat alles daar wél altijd goed loopt”.

 

 Alsof hij of zij zomaar alle wensen rustig in vervulling laat gaan zonder stress en een gejaagd gevoel…

Ik heb me de afgelopen tijd volledig gespecialiseerd in het helpen van mensen met een druk hoofd vol gedachten en ideeën en hoe je dit kan omzetten naar resultaten. 

Ik heb de code gekraakt en heb het samengevat in deze praktische cursus, welke is beoordeeld met 5 sterren. 

NU verkrijgbaar voor slechts €25,- (incl. BTW) ipv €79,95 
mock05-3

 

 

Eenmalig speciaal welkomstaanbod!

Deze aanbieding is nog geldig voor

Uren
Minuten
Seconden

100+ deelnemers gingen je succesvol voor…

Domien Van Rompaey
Domien Van Rompaey
Lees verder
Door Sarah haar cursus 'Doelen stellen en echt bereiken' heb ik weer een duwtje in de rug gekregen. Als ondernemer heb ik dat soms nodig omdat ik mijzelf nog te vaak voorbij loop en soms de bomen niet meer zie door het bos. De vragen waren zowel op mij als persoon als op mijn business gericht wat belangrijk is. Het start vanuit mijzelf als persoon en zo draag ik het over naar mijn bedrijf en deze cursus heeft me weer een aantal dingen doen inzien en bijsturen. Dikke merci Sarah!
Rosalie van Gils
Rosalie van Gilsbreinfijn
Lees verder
Zo fijn om met Sarah gewerkt te hebben. In korte tijd is mijn bedrijf mega gegroeid en had het overzicht niet meer. Rust in mijn hoofd, duidelijk welke stappen ik te zetten heb. Aan iedereen aan te raden, door de juiste focus groeit je bedrijf veel vloeiender heb ik gemerkt.
Karen S.
Karen S.
Lees verder
Sarah heeft een heel aangename en optimistische manier van coachen en vertellen. Ze inspireert en motiveert je zodat je echt zin hebt om aan de slag te gaan en je doelen te behalen.
Britt Gysbrechts
Lees verder
Echt de moeite om vanuit een andere hoek naar je onderneming te kijken! Super gemotiveerd om er in te vliegen! Bedankt Sarah!
Filipe B.
Lees verder
De video's waren zeer duidelijk en de oefeningen waren erg waardevol. Door de cursus heb ik een duidelijk beeld van wat ik wil bereiken. Ik kijk uit naar de 30 min call met jou!

Wat maakt de cursus 'Doelen stellen & écht bereiken' UNIEK​

Modules van de cursus

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"

HOE IS DE CURSUS OPGEBOUWD?

PRAKTISCH

Je gaat na deze cursus

Doelen-stellen-en-echt-bereiken
NU verkrijgbaar voor slechts €25,- (incl. BTW) ipv €79,95 

 

Deze SPECIALE aanbieding is nog geldig voor

Uren
Minuten
Seconden

Veel gestelde vragen

Nee, wil je een evenwichtig leven hebben is het belangrijk om zelfs in verschillende gebieden van je leven doelen te stellen. Enkele voorbeelden; Financiële doelen, doelen voor persoonlijke ontwikkeling, fysieke en gezondheid doelen, werk en carrière,…

Het kost je net zoveel tijd als je er zelf aan wilt spenderen. Je kunt er elke dag maximaal 10 minuten bezig zijn, maar je kunt er ook langer aan spenderen als je het uitgebreid wilt oefenen.

Omdat de cursisten aangaven het fijn te vinden om elk moment te kunnen starten, hebben we de cursus zo ingericht dat dit ook kan. Je krijgt na aanmelding dus meteen een mail met je inloggegevens en je kunt starten met de eerste module.

De cursus is verdeeld over 4 modules. 

De cursus blijft 6 maanden voor je beschikbaar. Je hebt dus alle tijd om deze op je eigen tempo te volgen.

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via [email protected] en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of deze cursus past bij jou.