Training doelen stellen | Sarah De Groof

Doelen stellen en écht bereiken!

Doelen-stellen-en-echt-bereiken

Je weet dat het stellen van doelen belangrijk is maar ze behalen is een ander verhaal..

Jij ziet vast ook weleens, succesvolle mensen van wie je denkt: “Hoe komt het toch dat alles daar wél altijd goed loopt”. Alsof hij of zij zomaar alle wensen in vervulling laat gaan…

Ik heb de code gekraakt. Door te reflecteren op mijn leven en doelen te stellen voor de komende periode kon ik grote veranderingen teweeg brengen. Hetgeen ik de voorbije jaren heb geleerd en toegepast, heb ik voor jou samengevat in deze praktische online training.

Door daadkrachtige & smart doelen te stellen kan ook jij jouw dromen waarmaken. Ik leer het je stap voor stap. Veel ondernemers leven in de waan van de dag en doen maar wat.

Ze zijn vaak druk bezig met de eindjes aan elkaar te knopen. Hopen op een nieuwe klant, meer omzet, meer rust,… 

Ik geloof dat jij een enorm potentieel in je hebt om alles te bereiken waar je van droomt. Als ik het kan, kan jij het ook!

Maar één ding is zeker: als je zelf geen doelen stelt kan je ze ook niet halen.

Je gaat door deze training steeds dichter komen bij wat je wil bereiken. Je gaat je goede voornemens omzetten, keuzes maken, consequent doelen stellen & bereiken, focus houden en je drijfveren ontdekken.  Je gaat je doelen daadwerkelijk behalen ipv uitstellen naar volgende maand, volgend jaar,…

Heb jij al eens goed nagedacht over je doelen?

En nog belangrijker; heb je al bedacht hoe je ze ook daadwerkelijk gaat halen?

Training - doelen stellen

Wat houdt het programma in?

Daadkrachtig

Consequent

Reflectie

Actie

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"

Ben jij iemand die

Je gaat na deze training

De kwaliteit van je doelen bepaalt de kwaliteit van je toekomst.

Dit jaar gaan we samen voor beter!

Wat?

Praktisch

Voor wie?

Investering: €79 (incl.btw)

Meteen na aanmelding kan je al starten!

Module 1

Module 2

Module 3

Module 4

Filipe B.
Lees verder
De video's waren zeer duidelijk en de oefeningen waren erg waardevol. Door de cursus heb ik een duidelijk beeld van wat ik wil bereiken. Ik kijk uit naar de 30 min call met jou!
Karen S.
Lees verder
Sarah heeft een heel aangename en optimistische manier van coachen en vertellen. Ze inspireert en motiveert je zodat je echt zin hebt om aan de slag te gaan.
Domien Van Rompaey
Lees verder
Door Sarah haar cursus 'Doelen stellen en echt bereiken' heb ik weer een duwtje in de rug gekregen. Als ondernemer heb ik dat soms nodig omdat ik mijzelf nog te vaak voorbij loop en soms de bomen niet meer zie door het bos. De vragen waren zowel op mij als persoon als op mijn business gericht wat belangrijk is. Het start vanuit mijzelf als persoon en zo draag ik het over naar mijn bedrijf en deze cursus heeft me weer een aantal dingen doen inzien en bijsturen. Dikke merci Sarah!

Ik ben Sarah en ik neem je stap voor stap mee naar het creëren tot afvinken van je doelen en dromen!


Ik geloof erin dat wanneer je juiste doelen stelt je jouw onderneming en leven écht kunt laten groeien.

We hebben allemaal maar 24uur op één dag. De kunst ligt hem in hoe je jouw kostbare tijd slim en maximaal weet te benutten. 

Tijdens deze training ga je jouw goede voornemens omzetten, keuzes maken, consequent doelen stellen & bereiken, focus houden en je drijfveren ontdekken. 
We gaan analyseren, reflecteren, je obstakels in de ogen kijken en een als-dan plan opstellen.

Veel gestelde vragen

Nee, wil je een evenwichtig leven hebben is het belangrijk om zelfs in verschillende gebieden van je leven doelen te stellen. Enkele voorbeelden; Financiële doelen, doelen voor persoonlijke ontwikkeling, fysieke en gezondheid doelen, werk en carrière,…

Ik begrijp je maar daar is de training onder andere voor bedoeld: hopelijk heb je aan het eind (of halverwege) wél de motivatie gevonden om er voor te gaan en te starten met het realiseren van je doelen en droomleven.