STOP met uitstellen | Sarah De Groof

Tijdelijke aanbieding

Je weet dat het anders kan maar je weet niet hoe want elke dag opnieuw zit je weer vast in die vicieuze cirkel van excuses en dat bezorgd je stress, piekeren misschien zelfs slapeloze nachten.
Je kan de tijd niet stoppen of tegenhouden.. Het tikt door.. Maar jij kan wel jezelf hierop managen.

In deze uitzonderlijke tijd waarin we volop in onzekerheid leven kan dit een hulpmiddel zijn om je focus te bewaren en je doelen te bereiken!

Hé uitsteller

Het kan ook anders… Stel je eens voor dat…

Ik heb de belangrijkste lessen stap voor stap voor jou omgezet in de training STOP met uitstellen. Je kunt deze online training nu direct ontvangen.

Wat houdt het programma in?

Daadkrachtig

Praktisch

Consequent

Actie

"Sometimes later becomes never."

Na het volgen van de training weet je:

Kies je voor verandering of kies je om hetzelfde te blijven?

Elke stap bestaat uit een video, werkboek en leestekst waarin ik alles met je deel. We gaan echt samen aan de slag. Je vindt bij elke stap bijpassende oefeningen in het werkboek om voorgoed komaf te maken met je uitstelgedrag.

Stap 1

Waarom stellen we uit? 

Als je uitstelgedrag fantastisch voor je werkte, was je deze training niet aan het volgen. Het is belangrijk om te ontdekken waarom uitstelgedrag nu eigenlijk zo’n groot probleem is.

 
 

Stap 2

Wat gebeurd er in ons als we uitstellen?

Waarom stel je nu eigenlijk constant dingen uit? Je weet dat het niet ideaal is, maar toch doe je het elke keer weer. Is het omdat je geen zin hebt of zit er iets anders achter? We komen er tijdens deze stap achter. 
 
 
 

Stap 3

Hoe kom ik ervan af?

Nu we helder hebben wat uitstelgedrag is, waarom uitstelgedrag een probleem is en waarom je het doet, is het tijd om even goed naar je eigen gedrag te gaan kijken.

 
 

Stap 4

Voorkomen van de valkuilen! 

We gaan ervoor zorgen dat je ook op lange termijn komaf maakt met uitstelgedrag. 

 
 
 
 

Stap 5

Tips & Tricks! 

Ik geef je mijn beste tips om komaf te maken met uitstelgedrag. Je kan er meteen mee aan de slag gaan en bovendien bevorderen deze tips mee je productiviteit. 

 
 

Stap 6

Cirkel van uitstellen

Ik ga je leren hoe je in de toekomst uitstellen op tijd kunt vermijden. 
 

Stap 7

Day by day

 
Ik ga je leren hoe je dit dag voor dag aanpakt met mijn eigen methode zodat jouw uitstelgedrag echt tot het verleden gaat behoren. 

Succesverhalen

Kim Reul
Kim ReulHondengedragstherapeut Pack Power Dog Coaching
Lees verder
De training STOP met uitstellen biedt een goede afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen. Ik heb ondertussen een eigen routine kunnen opbouwen dankzij de inzichten en de ‘day by day’ methode die ik door de training heb verkregen. Een echte aanrader!
Caroline Bastiaensen
Caroline Bastiaensenonderwijsassistent Universiteit (KU Leuven)
Lees verder
De training stop uitstellen hielp mij enorm om mezelf terug op de rails van productiviteit te krijgen. De training leert je om jezelf beter te leren kennen en je eigen pijnpunten te identificeren, maar vooral ook om lief te zijn tegen jezelf. De theoretische achtergrond die je meekrijgt helpt om alles in een kader te zien en het belang van elke stap te begrijpen en er makkelijker naar te kunnen handelen. Het zijn niet zomaar "losse tips". Het inzicht in waarom en hoe je uitstelt helpt om je uitstelgedrag sneller te herkennen en eruit te ontsnappen. Elke dag is er een nieuwe kans om je te herpakken en jezelf verder te leren kennen zonder dat je jezelf naar beneden moet halen omdat het "weer eens niet ging zoals gepland". De tips die je meekrijgt helpen je je nieuwe routine op te stellen zodat je na de training ook zelf aan de slag kan blijven om uitstelgedrag definitief van de baan te vegen. En wat keek ik daar al jaren naar uit!

Veel gestelde vragen

De lees en video tijd is gemiddeld 15 min per dag. De werktijd van de oefeningen hangt helemaal af aan jou en aan hoe intensief jij  de oefeningen gaat toepassen. 

Dat geeft niet. Je behoudt toegang tot alle lessen gedurende 6 maand. Je kan de training dus in je eigen tempo volgen.

Je kan de stappen zowel bekijken in de vorm van een video of een geschreven tekst. Bij de training is er ook een werkboek, pdf. bestand, met al de oefeningen in. 

Nee hoor, de STOP met uitstelgedrag training is voor iedereen die uitstelgedrag vertoont en hier graag verandering in wil.