5 goede redenen waarom je naar een succes coach kan gaan | Sarah De Groof

5 goede redenen waarom je naar een succes coach kan gaan

Lifecoach_Sarah-49-1024x670

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom mensen met een schijnbaar vergelijkbare intelligentie, middelen en achtergrond hun doelen kunnen bereiken en echte vooruitgang kunnen boeken terwijl andere dat niet kunnen?
Voel je diep van binnen dat ook jij voor meer bent voorbestemd..
Meer succes, grotere vrijheid en een grotere impact op de wereld?

Je hebt grote dromen en grote doelen, maar iets houdt je tegen om te geraken waar je heen wilt de waarheid is dat je kunt slagen op de niveaus waar je over droomt of waar je vroeger van droomde. Je kunt de dingen hebben die je wilt en de mensen helpen waarvan je weet dat het je missie is om hen te helpenHet addertje is: het lukt je vaak niet alleen. Je hebt de one-man of one-woman show geprobeerd, en het werkt niet hoe je hoopte dat het zou gebeuren.

Wel ik heb goed nieuws voor je: Hulp is namelijk beschikbaar!  Vele mensen hebben het leven van hun domen, hun passie en missie gevonden met behulp van een coach.

Ben je benieuwd ? Lees dan verder om te leren wat de belangrijkste redenen zijn, in vanuit mijn ervaring,  Waarom mensen een coach inhuren om hun leven en bedrijf te verbeteren.

1. Mensen gaan naar een coach omdat ze weten dat het tijd is om te groeien.

De belangrijkste eigenschap dat ervoor zorgt dat mensen meer bereiken en meer doen, is een goede focus en een gezonde mindset. Ik heb het vaak gezien en jij zult dit al even vaak gehoord hebben. Iemand heeft de oprechte wens om het beter te doen voor zichzelf en zijn familie. Om een echte impact te maken in deze wereld – maar zijn gebrek aan focus en denkwijze belemmert hem daarbij.. De angst voor succes, de angst om te falen..Een coach bespreekt niet enkel nuttige do’s en don’ts .Het gaat ook over het herprogrammeren van je geest , overwegen en reageren als een winnaar. Het gaat erom te evalueren waarom bij jouw deze belemmeringen zich steeds in dezelfde cyclus herhaalt.

Het pleziert me telkens weer te zien hoe cliënten breken met oude gewoontes en wél een juiste focus aannemen. Ze leren stap voor stap om structuur aan te brengen en door gefocust aan de slag te gaan meer wer om te zetten in minder tijd. Wat je hierbij kan helpen is de Succes&Goal planner.

2. Mensen gaan naar een coach als ze meer geld willen verdienen.

Misschien verdien je juist voldoende – misschien 30.000€ in een week. Voor jouw omgeving lijkt het dat je het redelijk goed doet.Maar jij weet dat jouw wensen en jouw inkomen niet overeenstemmen.

Er zijn ervaringen die je wilt beleven, mensen die je wilt helpen en waarvoor je je verantwoordelijk voelt. Kortom je wilt de levensstijl waarvan je droomt. Geld is niet het belangrijkste in het leven, maar het vereenvoudigt zeker een heleboel belangrijke dingen!

Je weet dat je meer waard bent. De producten en diensten die je aanbiedt zijn uiterst waardevol. Maar je wordt daarvoor niet voldoende gecompenseerd. Mensen zoals jij zetten een coach in omdat ze willen krijgen wat ze waard zijn. Ze willen uit hun inkomensgroep breken.. Ze willen hun wensen – van luxevakanties, tot betere scholen voor hun kinderen en het bouwen van een huis voor hun gezin – kunnen veroorloven.

Een coach kan je laten zien wat je waard bent!Je helpen nieuwe inkomstenstromen toe te voegen, gebruik maken van je kennis en waarde toe voegen aan je aanbiedingen. Een goede succescoach zal je laten zien hoe jij al deze dingen – en meer – kunt doen.

3. Mensen gaan naar een coach als ze het gevoel hebben dat ze vast zitten.

Heb je het gevoel dat je vaak gefrustreerd raakt? Tot ‘s avonds laat wakker en piekeren in je bed. Misschien ben je niet tevreden met je huidige werksituatie?

Of heb je te maken met dezelfde financiële of emotionele onzekerheid waarmee je vorig jaar te maken had?  Misschien voel je je soms angstig en onzeker? Of heb je last van uitstelgedrag waardoor je niet de vooruitgang ziet waar jij op hoopte.

Leuk weetje, je bent niet de enige die dit meegemaakt.

4. Mensen gaan naar een coach als ze weten wat ze moeten doen, maar geen idee hebben HOE dit moet.

Ons dagelijks leven wordt zo bepaald door digitale parameters dat ze normaal zijn geworden. Je zoekt dingen op in het internet, je leest boeken en kijkt gerelateerde TV programma’s. Een stroom van informatie die in principe eindeloos en steeds veranderend. Je weet dat je bv. uitstelgedrag moet vermijden om te veranderen en om jouw volgende niveau te bereiken. Je weet dat er een heleboel dingen zijn die je zou moeten doen.Maar, zijn ze alle voor jouw van toepassing en in welke volgorde? Hoe snel?

Tijdens een gratis focus sessie bespreek je niet enkel wat je moet doen, een goede coach laat je stap voor stap, proces na proces ontwikkelen.

Ik begeleid je heel graag bij elke stap die je neemt in de richting van je doel. We bespreken de kern van de zaak en ontwikkelen jouw proces van A tot Z , zodat er bij jouw geen twijfels meer achterblijven.

5. Mensen gaan naar een coach als ze eindelijk klaar zijn om het leven te leiden dat ze echt verlangen.

Je hebt de mentale film zo vaak in je hoofd gespeeld:Je ziet jezelf een impact maken. Je verandert de levens van mensen en doet wat je graag doet. Je verdient het inkomen dat je verdient. Je bent op vakantie naar je droombestemmingen. Je eet in je favoriete restaurants wanneer je maar wilt. Je zorgt voor je partner of je kinderen op een manier dat je trots maakt, dat verandert je nalatenschap. Je leeft een leven van vrijheid en vreugde..CUT …Dan is de film afgelopen en je bent terug in het dagelijks leven. Misschien is die film stoffig geworden omdat je hem te lang op de plank hebt laten liggen.

Misschien ben je er niet eens zeker van dat het bedoeld was om jouw realiteit te zijn. Een goede coach zal je in staat stellen om die verlangens in leven te houden en dan de juiste stappen te nemen om er realiteit van te maken.

Niet in twintig of dertig jaar maar nu

Abraham Lincoln zei: “The best way to predict your future is to create it.”

Vrij vertaald:“De beste manier om je toekomst te voorspellen, is door hem zelf te creëren.”.

Je verandert je leven met één kleine stap. En vaak is het fijner om dat met iemand samen te doen. Iemand om je te tonen wat je moet doen, welke beslissingen jij moet nemen om je pad te veranderen. Om je te helpen jou wensen en verlangens te verwerkelijken.

Je kan nu via​ https://sarahdegroof.be/focus-sessie een gratis focus call aanvragen. Tijdens dit gesprek bekijken we de mogelijkheden en krijg je direct feedback over jouw situatie.

Heb je vragen?

Reply dan hier dan zal ik je vraag persoonlijk beantwoorden.

Hopelijk heb ik  je kunnen inspireren.

Op jouw succes,

Sarah